Diari Més

Habitatge

Neinor Homes compra terrenys a la zona de Joan XXIII per 6,6 MEUR per construir 90 habitatges

La promotora immobiliària entra així al mercat local de Tarragona «que presenta dinàmiques favorables», segons la companyia

Imatge d'una de les promocions que té en marxa a Sitges

Neinor Homes compra terrenys a la zona de Joan XXIII per 6,6 MEUR per construir 90 habitatgesNeinor Homes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Neinor Homes, una de les promotores immobiliàries que compta amb una de les carteres de sòl finalista –apte per a la construcció– més àmplies de tot el territori espanyol ha invertit 6,6 milions d’euros en la compra de dos solars de 10.000 metres quadrats per a la construcció de 90 habitatges. Els terrenys adquirits estan ubicats al sector de Joan XXIII de Tarragona, «una àrea residencial de la ciutat amb escassa oferta de producte d’obra nova i amb una demanda creixent», segons assegura la companyia, la qual va ser la primera promotora residencial que va debutar en Borsa –el passat mes de març– després de la crisi de la construcció.

La compra de terrenys per part d’aquesta empresa suposa l’expansió de la mateixa al que considera regió de l’est i l’entrada al mercat local de Tarragona, «que presenta dinàmiques favorables», segons l’empresa. A Catalunya, la companyia ja té projectes en marxa a Barcelona ciutat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern, Sitges, Sabadell i Girona. Les promocions de la companyia a Catalunya representen aproximadament el 25% del total de projectes que té a tot Espanya.

Neinor Homes és una de les principals noves promotores sorgides a Espanya després de l’esclat de la bombolla immobiliària. Està participada pel fons nord-americà Lone Star, que es va quedar alguns actius immobiliaris de Kutxabank i, a més, actua com a companyia deserveisimmobiliaris per al banc basc. La companyia té seu a Bilbao i oficines a Madrid, Barcelona i Còrdova.

tracking