Diari Més

El fotògraf Oriol Segon protagonitza l'exposició sobre Santa Tecla 'La Festa als Ulls'

La mostra s'inaugura el divendres a les 20 hores a la Casa de la Festa de Tarragona

La mostra recull una sèrie d'imatges de la festa major de Santa Tecla de l'any passat.

El fotògraf Oriol Segon protagonitza l'exposició sobre Santa Tecla, 'La Festa als Ulls'Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa de la Festa de Tarragona acull la inauguració, el divendres 8 de setembre a les 20 hores, de la mostra 'La Festa als Ulls', que aquest any protagonitza el fotògraf Oriol Segon. La mostra recull una sèrie d’imatges de la festa major de Santa Tecla de l’any passat i que es presenten sota el títol 'L’evidència suggerida'.

La mostra s’emmarca en el projecte de 'La Festa als Ulls', que convida setembre rere setembre, per la festa major de Santa Tecla, un fotògraf de l’àmbit europeu, perquè visqui, de primera mà i a través de l'objectiu, les festes durant deu dies. Un dels grans valors que té aquest projecte, liderat pel també fotògraf Pep Escoda, és que facilita revisitar la festa des d’uns ulls «verges».

A més de l'exposició, el dissabte dia 9 Oriol Segon impartirà un taller per a amants de la fotografia, 'Documentar des de l’autoria'. En una primera part, l’autor proposarà un recorregut retrospectiu al seu vincle amb la fotografia projectant imatges dels seus principals projectes. La segona part revelarà petites metodologies per enfocar un projecte com el de 'La Festa als Ulls'. Finalment, constarà d’una tercera part pràctica on es proposarà als alumnes sortir al carrer amb les càmeres i posar el resultat en comú amb la resta dels participants. El curs és gratuït i les inscripcions es poden fer fins el divendres dia 8, a les 15 hores.

Oriol Segon va néixer a Manresa el 1981 i va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). El seu assaig fotogràficYoung Patriotsha rebut els premisSpot Light Award(Festivalle della fotografia Etica a Lodi, Italia, el 2014) i l’Exposure Award 2014(See Me Gallery de Nova York, entregat a‘le Louvre’de París, el 2015). Ha publicat els seus assaigs aCNN(EUA), alD la Repubblica (Italia),WU Magazine(Itàlia), Cicero Magazine(Alemània) iCo-Curate Magazine(GB, New York, 2017). Actualment és fotògraf freelance i imparteix tallers de fotografia documental per a escoles, entitats i festivals.

tracking