Diari Més

Santa Teca estrena un espai permanent de cultura contemporània a la Part Alta

La seu del COAC serà també botiga i espai de degustació de productes ecològics, locals i de temporada

Imatge d'arxiu de la passada edició de Santa Teca.

Maridatge de gastronomía, patrimoni i música en la setena edició de Santa TecaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Santa Teca de Tarragona obrirà, a mitjans del mes de setembre,un espai de cultura contemporània estable a la Part Alta de Tarragona, a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. L’estrena coincidirà amb la celebració de la tercera edició del Mercat de Territori Santa Teca en el marc de la Festa Major de Santa Tecla.

Per altra banda, la seu del COAC també acollirà a partir del 15 de setembre una botiga de productes locals, ecològics, de temporada i de proximitat que promourà l’associació Santa Teca. Serà la primera botiga i espai de degustació de Tarragona i s’hi podran trobar productes que han format part dels mercats de territori dels últims anys, tant a Tarragona com a Escornalbou. L’espai combinarà per tant, l’activitat comercial i la cultural.

Santa Teca al COAC Tarragona serà un punt de trobada per a creadors, productors i entusiastes de la gastronomia i de la cultura i posarà a la seva disposició l’espai per realitzar-hi tot tipus d’activitat, des d’exposicions, a xerrades, concerts, tallers i micro-teatre.

tracking