Diari Més

L'estació d'autobusos de Tarragona acull una nova exposició d'art contemporani

‘Distorsión Libre’, d’Unai Reglero, s’inaugura dimarts al vespre

L'exposició d'Unai Reglero és una instal·lació de paraules invertides i retro il·luminades per ser llegides en el reflex de miralls distorsionadors.

L'estació d'autobusos de Tarragona acull una nova exposició d'art contemporaniAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estació d'autobusos deTarragonaexposarà, de nou, art contemporani mitjançant el projecte Estació Creactiva, del col·lectiu Künstainer.En aquesta ocasió es tracta de la intervenció artística 'Distorsión libre' d’Unai Reglero, una instal·lació de paraules invertides i retro il·luminades per ser llegides en el reflex de miralls distorsionadors que hi ha a l'estació. La inauguració serà el dimarts 5 de setembre a les 20 hores.

Aquesta és una nova mostra d’art contemporani conceptual en un espai públic, que permet a l’espectador transitar per l’obra i interactuar amb ella. 'Distorsión Libre' és una instal·lació a través de la qual l'artista busca posar en evidència que «la distorsió del llenguatge i la corrupció dels significats són una típica estratègia de manipulació i propaganda dels mecanismes del poder, augmentada i utilitzada ja sense cap pudor en aquests temps de posveritat». Unai Reglero és artista plàstic, grafista, editor, curador d'exposicions i intervencions, i activista cultural, interessat especialment en l'àmbit social i polític.

El programa Estació Creactiva es va iniciar l’any 2010. Durant aquests 7 anys, han utilitzat l’espai de l’estació d’autobusos més de 15 artistes d’arreu, amb diferents suports i llenguatges, que han consolidat l’estació com un referent d’aquesta forma experimental artística en un espai públic.

tracking