Diari Més

Empresa

Dow i DuPont finalitzen la fusió de DowDuPont, que tindrà tres divisions diferents

El grup empresarial estarà format per una secció d'Agricultura, una de Ciència dels Materials i una de Productes Especialitzats

Pla general de l'entrada a la planta de Dow Chemical de Tarragona.

La fusió de Dow i Dupont obliga a cedir una de les fàbriques de Dow de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Dow Chemical Company (Dow) iE.I. du Pont de Nemours & Company (DuPont) han culminat la fusió entre les dues empreses, convertint-se en DowDuPont.L'entitat fusionada està operant com un grup empresarial format per tres divisions: Agricultura (Agriculture), Ciència dels Materials (Materials Science) i Productes Especialitzats (Specialty Products).

Les accions de DuPont i Dow han deixat de cotitzar al tancament de la Borsa de Valors de Nova York (NYSE) el 31 d'agost de 2017. A partir d'aquest mateix divendres, DowDuPont començarà a cotitzar a la Borsa de Valors de Nova York amb el símbol de cotització 'DWDP'. D'acord amb l'acord de fusió, els accionistes de Dow van rebre una relació de tipus de canvi fix d'1 acció de DowDuPont per cada acció de Dow, i els accionistes de DuPont van rebre una relació de tipus de canvi fix de 1,282 accions de DowDuPont per cada acció de DuPont.

«El dia d'avui marca una important fita en la història de les nostres dues companyies», afirma Andrew Liveris, President Executiu de DowDuPont. «Estem molt entusiasmats amb la culminació d'aquesta transformadora fusió i amb seguir avançant per crear tres empreses cotitzades, independents i líders en el seu sector. Encara que el nostre patrimoni i fortalesa col·lectius són de gran envergadura, el veritable valor d'aquesta fusió resideix en la creació d'aquestes tres empreses líders industrials que definiran els seus mercats i impulsaran el creixement en benefici de tots els grups d'interès».«Amb un clar enfocament, visibilitat de mercat i una R + D més productiva, cada empresa estarà equipada per competir amb èxit com a líder del seu sector».

tracking