Diari Més

Polèmica

L'Ajuntament reincorpora Barraques al programa de Santa Tecla

Floria confirma que l’Ajuntament donarà suport, ja que l’organització ha retirat el polèmic cartell i s’ha compromès a respectar funcionaris i serveis municipals

El nou cartell de Barraques de Tarragona per les festes de Santa Tecla 2017.

Barraques retira el seu cartell i dóna per tancada la polèmicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona finalment donarà suport a Barraques de Tarragona i les incorporarà al programa d’acte de Santa Tecla. Així ho ha comunicat la regidora de festes, Begoña Floria, a la coordinadora de Barraques, qui va desfermar la polèmica en fer un cartell en què es denunciaven abusos per part de la Guàrdia Urbana. El consistori tarragoní va decidir retirar el suport a Barraques i excloure-les del programa per haver faltat al respecte a aquest servei municipal, a menys que l’organització presentés un altre cartell. La Coordinadora ha acceptat aquesta condició i ha presentat un nou cartell, fet pel qual el consistori els ha tornat a donar el seu suport.

Floria ha recordat que les festes de Santa Tecla sempre han estat uns dies on la sàtira política hi ha tingut un paper destacat i ha afegit que dels 475 actes programats només un ha generat aquest conflicte. La tinent d’alcalde espera «que imperi el seny, com fins ara ha estat», i les festes segueixin sent «l’espai plural de convivència ciutadana que sempre les ha caracteritzat». En aquest sentit, la regidora confia en el bon criteri de la coordinadora de Barraques perquè això sigui possible. Amb aquesta decisió, l’Ajuntament dona per tancada la polèmica que, en opinió de la consellera, «mai s’hauria d’haver generat».

tracking