Diari Més

Trànsit

La renúncia a la vaga indefinida dels examinadors «no millorarà res»

El president de les autescoles, Carles Oliver, diu que «es tardarà molt en recuperar la normalitat»

Imatge d'arxiu d'una de les manifestacions de les autescoles a Barcelona.

La renúncia a la vaga indefinida dels examinadors «no millorarà res»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La renúncia a la vaga indefinida anunciada pels examinadors de conduir no ha estat celebrada per les autoescoles tarragonines. El president de l’Associació d’Autoescoles de la ciutat, Carles Oliver, expressava que «la renúncia no millorarà res». Els examinadors tornaran a fer vaga durant tres dies a la setmana, motiu pel qual Oliver expressava que «estarem en el mateix punt que al mes de juny o juliol».

«Van intentar posar la por al cos amb la vaga indefinida, però no tenien opció perquè això no hi ha ningú que ho aguanti», declarava Oliver. Els examinadors es van reunir amb la Dirección General de Tráfico aquest passat dimarts, en un encontre que no va resultar fructífer pels examinadors, que reclamaven un augment de sou. Finalment, els examinadors han renunciat a la vaga indefinida que havien anunciat fa unes setmanes i que havia de començar al setembre.

Oliver pronosticava que es tardarà «molt» a recuperar la «normalitat» a les autescoles de Tarragona. «Si s’han deixat de fer 1.800 exàmens en dos mesos, imagina quant de temps es tardaran en recuperar», expressava el president de l’associació. D’altra banda, el mateix denunciava que hi ha un «dèficit» d’examinadors a la demarcació, motiu pel qual «encara serà més difícil recuperar la normalitat dels exàmens». Tot i això, Oliver celebrava que «la vaga va començar molt forta a la ciutat, amb un seguiment del 80%, però a finals de juliol ja era del 40% i espero que al setembre també». Els exàmens es reprendran el dia 4 del proper mes.

tracking