Diari Més

Polèmica

Ballesteros titlla d'«inacceptable» el cartell de Barraques i dona suport a la Guàrdia Urbana

Barraques no formarà part del programa de Santa Tecla a causa del polèmic cartell

El cartell de les Barraques de Tarragona d'aquest 2017, amb la farse «prou abusos de la Guàrdia Urbana».

Ballesteros titlla d'«inacceptable» el cartell de Barraques i dona suport a la Guàrdia UrbanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Fèlix Ballesteros ha mostrat en el seu perfil de Facebook la seva posició envers el polèmic cartell de Barraques Tarragona, en el qual es fa crítica de la Guàrdia Urbana de la ciutat. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit retirar el seu suport als organitzadors de Barraques i no incloure aquest acte en el programa d’enguany de Santa Tecla.

«TOT el meu SUPORT a la Guàrdia Urbana», expressa l’alcalde en la publicació a la xarxa social, en la qual afirma que els insults «injustos» que han rebut «no podien quedar impunes». Ballesteros afirma contundentment que «en la democràcia no tot s’hi val» i critica l’actitud «inacceptable» dels organitzadors de Barraques. «Mai permetré que s'embruti la programació de les Festes de Santa Tecla amb insults i consignes que intenten desestabilitzar la convivència i l'ordre a la nostra ciutat», exposa el Batlle.

Ballesteros ha volgut remarcar el seu suport a la Guàrdia Urbana, especialment «en uns moments com els actuals en els que el seu esforç, dedicació i professionalitat són fonamentals per a la tranquil·litat i seguretat de tots els tarragonins i tarragonines».

tracking