Diari Més

Societat

La CUP reclama places de pàrquing pels serveis d'urgència del CAP Sant Pere i Sant Pau

Demana a l’Ajuntament que faciliti l'aparcament de forma gratuïta als vehicles d'aquest servei, que actualment han d'aparcar lluny del centre sanitari

Imatge de l'exterior del Centre d'Atenció Primària de Sant Pere i Sant Pau.

El SEM recupera la reivindicada base del CAP de Sant Pere i Sant PauCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Tarragona ha demanat a l’Ajuntament que creï dues places d’aparcament al CAP Sant Pere i Sant Pau «per facilitar la feina de les urgències diürnes i dels professionals que s’hi dediquen». «El temps d'intervenció és bàsic en un servei d'urgències i pot ser determinant en l'afectació de la salut del pacient», exposa el grup municipal, que afegeix que el temps d’intervenció en cas d’urgència «s'allarga innecessàriament fins a arribar a on hi ha els vehicles aparcats». D’aquesta manera la formació anticapitalista se suma a la petició feta, fa uns mesos, per part de la delegada independent de la Junta de Personl de Primària ICS Camp de Tarragona, Isabel Barco, junt amb el Sindicat Usitac, a la consellera de polítiques d’Igualtat i Serveis, Ana Santos.

La mateixa Isabel Barco i Alfred Maza es van reunir el 5 de juliol per tractar el tema amb la consellera i Santos va mostrar bona predisposició a solucionar-ho. Després d'aquesta reunió, la Direcció d'Atenció Primària va rebre la notificació de la concessió i execució dels aparcaments amb l'afegit que l’ICS havia de fer efectiu un pagament de 393,84 euros per dur a terme la senyalització vertical i horitzontal d’aquestes places.

La CUP considera que aquesta petició de diners està «fora de lloc», ja que es tracta d’un servei públic de millora d’un servei sanitari que beneficiaria amb veïns del barri tarragoní. Des del grup polític suposen que «es tracta d’un error» i esperen qque la solució «sigui fàcil i posi l’administració al servei de la ciutadania facilitant la concessió de les places d’urgències de forma gratuïta».

tracking