Diari Més

Santa Tecla viurà la preestrena de la pel·lícula tarragonina 'El Dulce Sabor del Limón'

És el primer llargmetratge del director tarragoní David Aymerich

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La preestrena oficial de la pel·lícula 'El Dulce Sabor del Limón' serà a Tarragona coincidint amb els actes de Santa Tecla, més concretament el 17 de setembre al Teatre Tarragona, a les 21.00 hores. Les portes s'obriran a les 19.30h i abans de la projecció, a les 20h, es farà una roda de premsa amb l'equip del film. En acabar la pel·lícula es farà un piscol·labis i un refrigeri amb brindis final.

La pel·lícula, protagonitzada pels actors David Solans i Elena Rivera, i primer llargmetratge del director tarragoní David Aymerich, donarà el tret de sortida a la seva exhibició pública a Tarragona i a partir de llavors trepitjarà diversos festivals nacionals i internacionals.

Per altra banda, també s'ha publicat el teaser oficial de la cinta, que es pot veure a la capçalera de la notícia.

La pel·lícula se centra en el Jaume, unadolescent que acaba a comissaria després d'una nit de festa. La seva vida rutinària comença a canviar a partir de llavors. Allà coneix a l'Ilena, una enigmàtica noia que alimentarà tots els seus somnis i il·lusions, i fugirà amb ell en busca d'una vida millor.

David Solans, conegut per haver interpretat un dels protagonistes de la sèrie de TV3 Merlí, en un fotograma de la cinta.

Santa Tecla viurà la preestrena de la pel·lícula tarragonina 'El Dulce Sabor del Limón'AYHE Productions

tracking