Diari Més

Els personatges del Club Super 3 actuaran a la 38a Peonada Popular

Aquest dilluns s’obren les inscripcions per participar a la jornada esportiva, que tindrà lloc en el marc de les festes de Santa Tecla

Una imatge de la sortida.

La 37a Peonada aplega uns 1.200 corredors pels carrers de TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 38a Peonada Popular de Tarragona, que comptarà amb l'actuació dels personatges del Club Super 3, tindrà lloc a Tarragona el 17 de setembre en el marc de les festes de Santa Tecla. Aquest mateix dilluns s'han obert les inscripcions per participar a l'esdeveniment, que compta enguany, com a novetat,amb les Supercurses, una jornada esportiva i festiva adreçada als infants i que compta amb el suport del Club Super3.

Els participants a la Peonada podran escollir entre dos circuits de 6.000 i 3.000 metres, que en ambdós casos sortiran de l'avinguda Vidal i Barraquer i recorreran diferents carrers del centre i la Part Baixa de la ciutat. Pel que fa a les Supercurses, que també sortiran de l’avinguda Vidal i Barraquer, els infants de 3 a 14 anys podran completar recorreguts entre els 500 i els 1.200 metres dividits en diferents franges d'edat.

La jornada es completa amb diferents activitats familiars fins a les 14 hores, entre les quals destaquen una sessió de zumba i l'actuació dels personatges del Club Super3. Les inscripcions es poden realitzar a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals (Riu Clar, Part Baixa - Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador) o per Internet, a través de la pàgina web www.tarragona.cat/esports. El preu d'inscripció és de 5 euros per als majors de 14 anys i d'1 euro per als menors d'aquesta edat.

La recollida de dorsal i de la samarreta commemorativa serà el divendres 15 de setembre de 18 a 20 hores i el dissabte dia 16, de 10 a 20 hores, en ambdós casos a la Piscina Municipal Part Baixa - Serrallo.

tracking