Diari Més

L'aigua de Sant Magí arriba a Tarragona tot i la suspensió de les festes

Un dels principals actes de la festa només es va dur a terme al Portal del Carro

Diverses persones participen en la recollida d'aigua de Sant Magí tot i la suspensió de les festes a causa dels atacs terroristes a Barcelona i Cambrils.

Recollida de l'aigua de Sant MagíDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i el fort desplegament dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tarragona, així com la suspensió dels actes de Sant Magí per part de l’Ajuntament, el carrer del Portal del Carro va acollir un dels actes més tradicionals de la festivitat del copatró tarragoní. La recollida de l’aigua de Sant Magí i d’alfàbrega per part dels tarragonins es va poder dur a terme, en exclusivitat al carrer on es troba la parròquia dedicada al Sant, i sota grans mesures de seguretat.

Els portadors de l’aigua, que divendres van sortir de Bràfim per tal d’arribar al Portal del Carro i oferir-la a Sant Magí, es van adaptar a la suspensió dels actes de les festes decretat per l’Ajuntament de Tarragona després dels atemptats a Barcelona i Cambrils. El carrer del Portal del Carro, però, es va convertir en un petit refugi on els actes dedicats al copatró de la ciutat es van succeir sota l’atenta mirada dels cossos de seguretat.

Tot i que amb menys gent del que hagués estat habitual, la tradicional ofrena i recollida de l’aigua de Sant Magí i l’alfàbrega es va realitzar sense cap problema. La parròquia dedicada al Sant, situada al mateix Portal del Carro, també ha acollit les diverses misses en honor al copatró tarragoní, que la confraria de Sant Magí ha preparat com cada any.

tracking