Diari Més

La CUP vol que els regidors cedeixin el balcó del consistori a qui «treballa la festa»

L'agrupació demana als càrrecs electes de Tarragona que visquin les festes de la ciutat «a peu de carrer», com la resta de ciutadans

Els regidors Laia Estrada i Jordi Martí, amb l'Ajuntament de Tarragona al fons.

La CUP vol que els regidors cedeixin el balcó del consistori a qui «treballa la festa»CUP Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En plenes festes de Sant Magí, i amb la proximitat de Santa Tecla, la CUP de Tarragona ha emès un comunicat per demanar, un cop més, als càrrecs electes de la ciutat, que visquin les festes «a peu de carrer», com fan la resta de tarragonins i tarragonines.

Per una banda, els cupaires demanen als consellers que «no utilitzin els seus privilegis com a regidors i deixin l’espai del balcó de l’Ajuntament a qui realment treballa la festa, a membres d’entitats, al poble en definitiva». Per altra banda, també sol·liciten que «els càrrecs electes de la ciutat no participin en actes religiosos en funció del seu càrrec i que, alhora, cadascú, expressi la seva religiositat amb total llibertat com a individu».

La campanya l'han iniciat a les xarxes social amb l'etiqueta #aPEUdeCARRER, i vol desvinvular les autoritats de les festes de la ciutat i, sobretot, de la religió.

tracking