Diari Més

Municipal

La Brigada d'Intervenció Ràpida incorpora 7 operaris i farà 'estades' de tres setmanes a diferents barris

L'Ajuntament engega la campanya 'Tarragona, posa't a punt' que, durant sis mesos, farà reparacions de voreres i enrajolats de places i carrers

Imatge d'arxiu d'unes obres realitzades per la Brigada d'Intervenció Ràpida.

La Brigada d'Intervenció Ràpida incorpora 7 operaris i farà 'estades' de tres setmanes a diferents barrisAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Tarragona, posa't a punt' és el nom de la campanya que l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que posa en marxa per realitzar tasques de reparacions a diverses zones de la ciutat. La campanya té com a objectiu, indiquen des del consistori, «arranjar el paviment asfàltic, reparar el paviment de les voreres de carrers i places o qualsevol altre desperfecte que es trobi a la via pública».

La Brigada d'Intervenció Ràpida municipal (BIR) serà l'encarregada de portar a terme aquesta campanya i amb aquesta finalitat s'hi han incorporat 7 operaris com a reforç. La durada de la campanya, iniciada aquesta setmana, és de sis mesos. En aquest període es calcula que quedaran enllestides totes les reparacions previstes.

En un comunicat, el regidor d'Espais Públics, José Luis Martin assenyalava que, «la Brigada d'Intervenció Ràpida no només no s'aturasinoque intensifica la seva tasca amb l'objectiu de millorar, encara més, l'espai públic de Tarragona».

La campanya s'executarà en tandes de tres setmanes, en les quals laBIRconcentrarà la seva tasca en una zona concreta. Així, la primera d'aquestes 'tandes' afectarà els barris de la Floresta, l'Albada, Parc Riu Clar, Torreforta, el Pilar,Torrenova, la Granja,Icomari Riu Clar. En aquesta zona de Ponent, les actuacions previstes són 34.

Posteriorment, ja a finals d'agost, laBIRanirà a una altra zona, en concret a la que comprén la Rambla Nova que toca a Plaça Imperial, Marqués de Montoliu, Gasòmetre, Pare Palau, Enric d'Ossó, Sant Antoni Maria Claret, carrer Goya, Pere Martell, avinguda Andorra, Prat de la Riba i Ramon iCajalfins a arribar a la Part Baixa.

tracking