Diari Més

Els Xiquets de Tarragona celebren un Sant Magí passat per aigua, vermut i música

La colla ha fet públic un vídeo motivacional per començar a escalfar motors de cara a la Diada de Sant Magí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes de Sant Magí estan a prop, i els Xiquets de Tarragona han organitzat tot un seguit d'actes per celebrar la Festa Major petita de la ciutat com cal. Els matalassers començaran la celebració eldivendres 11 amb un assaig especial i un Concurs de camises. Tots els assistents a l'assaig que vagin amb una camisa original podran optar a diferents premis.

Dissabte 12, a la plaça del Rei, continuarà la festa amb una nova edició deMulla't amb els Xiquets. A partir de les 11 del matí els de la camisa ratllada faran passar la calor als més petits amb aigua. L'endemà, el diumenge 12 d'agost a les 12, començarà una cercavila a laPlaçade la Font amb laTxarangaBandTocats, que acabarà al carrer Santa Anna amb un vermut.

El dilluns dia 14, a les 19.30 hores, els grallers i timbalers de la colla portaran les seves millors cançons a la plaça de les Cols amb el concert Les Músiques del Concurs. A més, al concert també hi participaran els tres grups de grallers i timbalers que van guanyar l'apartat musical del Concurs de Castells de l'any passat: els Xiquets de Reus,la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona.

Per altra banda, la colla ha fet públic un vídeo motivacional per començar a escalfar motors de cara a la Diada de Sant Magí del 19 d'agost. Sota el lema 'El que realment importa', els Xiquets mostren un seguit d'esportistes olímpics fallant en un primer moment. Posteriorment, i gràcies a la superació personal, aconsegueixen afrontar el repte i superar-lo. D'aquesta manera, els matalassers conclouen que el que realment importa és assolir els objectius «amb la teva gent», tot i que no sigui fàcil. El vídeo es pot veure a la capçalera de la notícia.

2de8f dels Xiquets de Tarragona a La Selva del Camp.

Els Xiquets de Tarragona sorprenen amb una molt bona actuació a La Selva del CampLaia Díaz

tracking