Diari Més

Successos

Una persecució policial a Tarragona acaba amb un accident i tres ferits

Els tres ocupants del vehicle accidentat han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra

Les restes del cotxe accidentat, que ha xocat contra la tanca de l'Escola Campclar.

Una persecució policial a Tarragona acaba amb un accident i tres feritsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones han resultat ferides i també detingudes per agents de Mossos d'Esquadra a Tarragona en patir un accident de trànsit durant una persecució policial. Els fets s'han iniciat al migdia d'aquest dilluns, quan una dotació dels Mossos ha vist com un vehicle circulava temeràriament per la N-340 al seu pas pels barris de ponent Tarragona.

En presenciar la imprudència, els agents han iniciat una persecució amb el seu cotxe per tal d'intentar detenir el vehicle. Aquest, però, ha acabat xocant contra la tanca de l'escola Campclar que dóna a la carretera a les 13.15 hores.

Els tres ocupants eren dos homes de 27 anys i un de 30. Un dels de 27 ha resultat ferit de gravetat, segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El segons ha estat ferit menys greu, i l'home de 30 anys lleu. Tres dotacions del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han traslladat els tres ferits a l'hospital de Santa Tecla de Tarragona.

Els agents de Mossos d'Esquadra han detingut els homes pel delicte de conducció temerària. La investigació, segons informa el cos policial, segueix oberta. En total, més de sis dotacions de Mossos s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

tracking