Diari Més

Troben una gossa viva tancada en una bossa que flotava a la platja Llarga

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir els fets arran d'una denúncia de la Protectora d'Animals de Tarragona

La gossa està ingressada en un veterinari. La Protectora d'Animals de Tarragona demana donacions per poder pagar les factures.

Troben una gossa viva tancada en una bossa que flotava a la platja LlargaProtectora d'Animales de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els socorristes de la platja Llarga de Tarragona es van endur, dijous al matí, una sorpresa majúscula quan, en retirar una bossa de plàstic que estava flotant a l'aigua van descobrir-hi, al seu interior, una gossa viva. Els socorristes van alertar la Protectora d'Animals de Tarragona, que va anar a recollir l'animal, de petites dimensions, i el va dur a un veterinari. La gossa, d'edat avançada, sorda i cega, va quedar ingressada al centre, on encara hi resta, i segons la Protectora, «les notícies sobre el seu estat no són gaire bones».

La Protectora ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets. Qualsevol persona que tingui informació al respecte es pot posar en contacte o bé amb el cos policial o amb la Protectora d'Animals de Tarragona.

Per altra banda, la Protectora també demana donacions per tal de poder fer front a les factures del veterinari que tracta la gossa. Tot i que el seu estat és greu, des de la Protectora asseguren que «no la podem deixar marxar sense que conegui què és una carícia, l'esperança és l'últim que es perd, i els veterinaris i nosaltres farem el possible perquè aquesta petita pugui conèixer, ni que només siguin uns dies, la calor d'una família». Els donatius es poden realitzar a través del compte corrent ES36 0081 0104 7900 0155 4158 BSAB ESBB, amb el concepte 'Vida'.

tracking