Diari Més

Medi natural

L'Escola de Natura tindrà una maqueta gegant del riu Francolí

La Fundació Mediterrània l'ha encarregat a Elies Torres, que va ser l'encarregat de dissenyar i construir la maqueta de la Tàrraco romana

Elies Torres i Ángel Juárez després de formalitzar l'encàrrec de la maqueta.

L'Escola de Natura tindrà una maqueta gegant del riu FrancolíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MareTerraFundació Mediterrània ha posat en marxa el projecte de construcció d'una maqueta de tota la conca hídrica del riu Francolí. El seu responsable serà Elies Torres, que va ser l'encarregat de dissenyar i construir la maqueta de la Tàrraco romana que està exposada a l'Antiga Audiència de Tarragona.

Es preveu que l'elaboració de la maqueta comenci a partir del setembre i segons ha informat Elies Torres el període de construcció de la maqueta serà d'uns nou mesos aproximadament.

La maqueta tindrà una grandària de sis metres quadrats i representarà tota la conca hidrogràfica del riu Francolí, des del seu naixement fins que arriba al mar, incloent-hi tots els ecosistemes i pobles que l'acompanyen en el seu camí. Un cop estigui enllestida s'ubicarà a l'Escola de Natura Francolí, on es podrà visitar tant per part de col·legis com de particulars i turistes.

El president de MareTerraFundació Mediterrània,ÁngelJuárez, ha explicat que «des que vam fer públic que tindrem una maqueta del riu no hem deixat de rebre felicitacions. Tenim moltes ganes que sigui una realitat i l'Escola de Natura s'ompli de nens i nenes per visitar-la».

tracking