Diari Més

La iMAGInada aplegarà 120 actes en 5 dies als jardins del Camp de Mart

Dimecres es va presentar el cartell de la 9a edició, que comptarà amb més d’un centenar de voluntaris

Instant d'un dels tallers celebrats durant la iMAGInada de l'any passat.

La iMAGInada aplegarà 120 actes en 5 dies als jardins del Camp de MartCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La iMAGInada d’enguany està a punt de fer-se realitat. Serà de l’11 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona, en cinc dies que comptaran amb més de 120 actes per a tots els públics, amb la col·laboració directa de més de 100 persones voluntàries i més de 30 entitats. Aquest any, l’eix temàtic serà la representació dels 4 elements: aigua, foc, terra i aire. El cartell d’aquesta edició, presentat dimecres, ha estat dissenyat per l’artista Jordi Llort i en ell s’hi mostra un diorama que simula el Camp de Mart i els 4 elements. El muntatge final ha anat a càrrec d’Albert Rué.

Entre les novetats d’aquesta edició, destaquen: un nou espai de grafitis, il·lustradors i muralistes, on durant els dies del festival sociocultural representaran les seves obres que després seran exposades al bar La Cantonada i subhastades el dia 7 de setembre; la col·laboració amb Creu Roja de Tarragona per a la participació en diferents activitats de les persones refugiades residents a la ciutat –participaran en els Sopars del Món, l’equip de voluntariat i al mercat d’artesania i art–; l’acollida d’un Camp Internacional de Treball en col·laboració amb el Servei Civil de Catalunya. Durant 10 dies, persones de diferents països vindran a col·laborar amb el projecte i a conèixer la ciutat; i, per últim, cal esmentar la presència de la cervesa artesana especial elaborada per Kesse amb una edició limitada, i també, la beguda pròpia de La iMAGInada, el Globus.

D’altra banda, la iMAGInada comptarà amb un protocol propi contra agressions masclistes i LGTBfòbiques. La iMAGInada vol articular un espai de conscienciació des de l’organització, passant per participants i voluntariat, i fins i tot, les persones assistents, per tal de gaudir d’unes festes lliures de sexisme.

En definitiva, el Camp de Mart comptarà amb cinc dies plens d’actes per a tothom amb activitats infantils i familiars, tallers, xerrades, vermuts, concerts, mercadet d’artesania i art, foodtrucks, grafitis, concerts, cercaviles, tastets, sopars del món... Més d’un centenar d’actes organitzats de manera autogestionada per l’entitat i que tenen, el voluntariat, com a pilar fonamental per al correcte funcionament d’un esdeveniment que l’any vinent complirà una dècada.

tracking