Diari Més

Continua l'eliminació de cotxes a la Part Alta i Sant Domènec també serà de vianants

La remodelació també afectarà el carrer Salines, a on es traslladaran les pilones, fins a la cruïlla fins al de Rera Sant Doménec

El carrer de Sant Domènec és paral·lel a la plaça de la Font.

Continua l'eliminació de cotxes a la Part Alta i Sant Domènec també serà de vianantsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la modificació de 'l'status' del carrer de Sant Oleguer, pel qual ja no poden circular vehicles i s'ha modificat l'accés dels vehicles a la plaça de la Font, ara li arriba el torn a un altre espai de la Part Alta de Tarragona.

L'Ajuntament ha anunciat que també s'eliminarà la circulació de vehicles als carrers Sant Domènec i la seva continuació, el carrer Salines, fins la cruïlla amb el carrer Rera Sant Domènec.

Es tracta de les vies de continuació de la plaça dels Sedassos i perpendiculars a la plaça de la Font. Les obres s'emmarquen dins el projecte integral de la Part Alta (PIPA) i estaran enllestides en quatre mesos.

Al carrer Sant Domènec es farà un canvi del paviment consistent en una plataforma única i del mateix tipus de pedra que la plaça de la Font. Tan sols serà diferent a la zona de la cantonada de Rera Sant Domènec que es farà amb un acabat diferent. El carrer Sant Domènec serà especialment per a vianants, tot i que es permetrà la circulació esporàdica de vehicles.

L’adequació de les instal·lacions comportarà la renovació de clavegueram, aigua potable, reg i incendis.

Pel que fa a les pilones que hi ha a l’entrada de la plaça de la Font, des del carrer Sant Domènec, aquestes es traslladaran al principi del carrer Salines. En horari de càrrega i descarrega, com a la resta de la Part Alta, es baixarà la pilona de pas per permetre l’activitat quotidiana de veïns i comerciants.

Pressupost

El Projecte, promogut per EMATSA (aigua i clavegueram) i SMHAUSA (la resta) té un pressupost repartit en dos lots de licitació i execució que fan un total de 309.400 €, abans d’IVA.

tracking