Diari Més

Comerç

L'Ajuntament formarà nous botiguers a través del programa Comerç Actiu

La formació s’adreçarà a persones majors de 30 anys en situació d’atur o amb necessitat de reciclar-se professionalment

El programa Comerç Actiu, ha estat presentat aquest dilluns en roda de premsa amb la presència del conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca.

L'Ajuntament formarà nous botiguers a través del programa Comerç ActiuMauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona impulsarà millores a les botigues del centre de la ciutat i de Ponent tot promovent actuacions innovadores als comerços i formant nous treballadors a través del programa Comerç Actiu. Aquest programa es divideix en dues línies de treball: una de suport a l’empresariat i una de capacitació de persones per treballar d'acord les noves necessitats d'un teixit comercial innovador.

Pel que fa a al suport a l'empresariat, s'oferirà una capacitació per donar d'eines i recursos a l'empresariat de comerç de proximitat. Un cop acabades les nou sessions previstes, l'empresariat aconseguirà aplicar eines per tenir una diagnosi del seu comerç i introduir les mesures de millora oportunes, entre d'altres.

La formació a futurs treballadors va adreçada a persones majors de 30 anys en situació d'atur o amb necessitat de reciclatge professional. Tots els participants rebran capacitació en coneixements comercials, desenvolupament d'habilitats i competències professionals del sector. En total seran 105 hores de formació de capacitació especialitzada i 80 hores de pràctiques en comerç.

El programa arribarà a 45 comerços i 45 persones del centre de la ciutat i dels barris de Ponent. D’aquesta manera es vol contribuir al desenvolupament dels establiments que formen part, d’una banda, de la Zona d’Acolliment de Creueristes i de l’entorn del remodelat Mercat Central i, de l’altra, de l’entorn de l’Anella Mediterrània que l’any vinent es convertirà en l’epicentre dels Jocs Mediterranis.

Totes les persones interessades a participar al programa poden inscriure's a les instal·lacions de Tarragona Impulsa. Totes les activitats de formació seran gratuïtes per als assistents. El programa Comerç Actiu,presentat aquest dilluns en roda de premsa amb la presència del conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, està cofinançant per l'Ajuntament de Tarragona i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

tracking