Diari Més

Tarraco, entre els topònims semifinalistes per batejar el nou Seat

L'empresa donarà a conèixer els tres últims finalistes el 12 de setembre, i una votació popular en decidirà el guanyador

El nou SUV de la marca serà 'el germà gran' de l'actual Ateca.

I si el teu pròxim tot terreny és un Seat Tarragona o un Seat Prioral?SEAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarraco és un dels nou semifinalistes que opten a donar nom al nou SUV de grans dimensions de Seat. La iniciativa #SEATbuscaNombre ha presentat els possibles noms de ciutats que han estat escollits entre les 10.130 propostes rebudes, i que sónAbrera, Alborán, Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco i Teide.

D'aquesta manera, la capital del Tarragonès podria convertir-se en el nou topònim de la geografia espanyola que batejarà el vehicle. Les nou propostes han superat tres rondes, en les quals hi han participat experts de la companyia, a més d'una agència externa de 'naming' i una de propietat industrial i intel·lectual, segons informa l'empresa automobilística a través d'un comunicat.

Per tal d'escollir, almenys, a tres finalistes d'entre els nou candidats actuals, Seat organitzarà diferents focus grups i tests a diferents mercats i països. Aquests tres topònims en presentaran el 12 de setembre en roda de premsa al Saló de Frankfurt. Posteriorment, els usuaris podran votar el seu candidat preferit fins el 25 de setembre a la pàgina web de Seat. El nom guanyador es donarà a conèixer abans del 15 d'octubre.

El que s'ha tingut en compte a l'hora d'escollir els semifinalistes són els valors de marca i de producte que vol transmetre Seat amb el nou SUV de grans dimensions; criteris lingüístics on s'ha posat en valor la facilitat de pronúncia dels noms en diferents idiomes i les «connotacions positives que generen», i criteris legals per evitar que els noms ja estiguin registrats.

tracking