Diari Més

Els voluntaris de Protecció Civil augmenten gairebé un 69% la seva activitat

El balanç de les actuacions de l'any 2016 i el primer semestre del 2017 posa de manifest que l'estiu és quan més feina hi ha

La presentació del balanç del passat 2016 i del primer semestre d'aquest 2017 ha estat aquest dijous.

Els voluntaris de Protecció Civil augmenten gairebé un 69% la seva activitatMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les acutacions de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona (ACPV) han augmentat un 68,8% durant el primer semestre d'aquest 2017, en comparació amb la mateixa franja del passat 2016. Així es desprèn del balanç d'activitat del 2016 i del primer semestre del 2017, presentat aquest dijous.

Pel que fa a serveis d’hores i quilometratge, el juliol és la punta del semestre d'enguany. I tenint present el balanç del passat 2016, es pot comprovar queels mesos d’estiu, de juliol a octubre, són els que més serveis requereix la ciutat. Protecció Civil de Tarragona cobreix diferents tipologia de serveis en funció de la localització i tipus: Tarragona, Bombers, Nàstic, La Canonja, el Catllar, el Port de Tarragona i d’altres.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona com a servei públic municipal de la ciutat, està present en la vida pública i social durant els 365 dies de l’any des del 1994. Són una seixantena de persones formades i disposades a protegir de danys i perills a la ciutadania, de qualsevol causa natural o no, que derivés en calamitat pública. En aquest sentit són presents a tots els esdeveniments importants: Concurs de Focs Internacional, Festes de sant Magí, de Santa Tecla, esdeveniments esportius, entre d'altres. Per ser voluntari s’han de tenir més de 18 anys i menys de 65.

Imatge d'arxiu de diversos voluntaris del cos a la plaça de la Font.

Els voluntaris de Protecció Civil augmenten gairebé un 69% la seva activitatAVPC Tarragona

tracking