Diari Més

Tecnologia

La febre per Pokémon Go torna a la ciutat de forma «llegendària»

El joc permetia, fins ahir, capturar bèsties més potents de nivell llegendari, i això ha tornat a engrescar els jugadors

La Rosa Pérez, el Gerard Fernández, el Sergi Carrillo i el Rubén Navas juguen al costat d'un dels tinglados del Serrallo.

La febre per Pokémon Go torna a la ciutat de forma «llegendària»Carlos Doménech Goñi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La febre per Pokémon Go ha tornat als carrers de Tarragona. És evident que en menor mesura que l’any passat, quan el joc va captivar milions de jugadors arreu del món. Però la possibilitat de capturar nous Pokémon, les noves variants del joc i l’arribada de l’estiu han reenganxat a centenars de jugadors que passejaven, ahir a la tarda, pels carrers de la ciutat. De fet, un dels motius principals d’aquest retorn a les pantalles ha estat l’arribada dels Pokémon Llegendaris. Articuno i Lugia són els noms de les bèsties que arrosseguen grups de fins a 20 joves.

«Ens unim per intentar caçar-los. Són molt forts i com més gent hi anem, més possibilitat hi haurà de capturar-los». Ho explicaven la Rosa Pérez i el Sergi Carrillo, joves de la Canonja que es van desplaçar a Tarragona junt amb els seus amics Gerard Fernández i Rubén Navas per aconseguir el seu objectiu. El Serrallo i els voltants és un dels espais que més jugadors rep al llarg del dia. Allà, tots quatre intentaven capturar un dels Pokémon Llegendaris tan cotitzats. Els joves reconeixien que van deixar de jugar durant el curs, però l’arribada dels nous estils de joc i de l’època estival els ha convidat a tornar a descarregar l’aplicació. «És cert que l’any passat hi havia més gent, però enguany també hi ha grups. I més durant els dies que és possible capturar Llegendaris», assegurava Carrillo.

El perfil del jugador és molt variat. La majoria és gent jove, però el Gerard Fernández assegurava que «he vist persones de setanta anys jugant, i això m’ha sorprès molt». També pares i mares, en companyia dels seus fills, intenten aconseguir les millors bèsties. Els grups de jugadors, que oscil·len entre les 5 i les 20 persones, van passejar-se al llarg del dia d’ahir pels carrers de la ciutat.

Els Pokémon Llegendaris només estaven disponibles fins diumenge, però és possible que durant els propers dies tornin a aparèixer. Tot i això, l’organització dels joves ha estat ràpida, i en només uns dies han aconseguit crear un grup de Whatsapp d’unes 300 persones i un altre de Telegram d’unes 60. Les bèsties apareixen a un lloc concret de la ciutat per un període de dues hores, temps que els jugadors han de gastar en desplaçar-se fins al lloc i intentar capturar-lo.

Un grup de jugadors juga mentre es dirigeix a caçar un Pokémon Llegendari.

La febre per Pokémon Go torna a la ciutat de forma «llegendària»Carlos Doménech Goñi

tracking