Diari Més

Municipal

El carrer Sant Oleguer serà de vianants per facilitar el passeig a l'entorn del Circ Romà

L’accés a l’aparcament de la plaça de la Font es farà pel carrer Portalet

Al carrer Oleguer només es permetrà el pas de vehicles per accions de càrrega i descàrrega de

El carrer Sant Oleguer serà peatonal per facilitar el passeig a l'entorn del Circ RomàGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Sant Oleguer de Tarragona serà de vianants i només estarà obert per a actuacions de càrrega i descàrrega de 6 a 11h, mentre que la resta del dia es tancarà el pas als vehicles amb un piló. Aquesta és una de les principals noves mesures de mobilitat de la Part Alta, les quals s’han començat a senyalitzar aquest dimarts al matí. L’objectiu és «reforçar la presència dels vianants en un dels principals vials d’accés i contemplació de la capçalera del circ», segons ha expressat el conseller de Mobilitat, Josep Acero. Per altra banda, també ha afegit que «el pas dels vehicles en un carrer amb voreres tan estretes era complicat els dies d’assaig de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, ja que s’agrupava molta gent al voltant del local».

El tancament al trànsit del carrer Sant Oleguer comportarà que l’accés a l’aparcament soterrani de la plaça de la Font es faci a través del carrer Portalet. Aquesta reordenació també implicarà que un dels dos carrils de circulació de la Rambla Vella en sentit via de l’Imperi Romà es dediqui a facilitar el gir al carrer Portalet i a zones que de 8 a 13 h i de 16 a 20 h seran de càrrega i descàrrega i la resta del dia d’estacionament lliure.

La reordenació també inclou petites modificacions en la mobilitat interior del barri. D’aquesta manera, els vehicles que accedeixin a la Part Alta pel Portal de Sant Antoni només podran circular pel carrer del Puig d’en Sitges per iniciar el circuit de lliure accés. La circulació pel carrer Mare de Déu de la Mercè quedarà restringida només als veïns.

Per altra banda, s’habilitarà una nova zona d’estacionament per a 30 motocicletes a la Via de l’Imperi Romà, aproximadament davant del parc de Saavedra. Aquestes places complementaran la zona d’estacionament de motos habilitada recentment al carrer Portella, cruïlla amb el passeig de Sant Antoni.

Tots els canvis son fruit de l’avaluació de l’ordenació del trànsit, la circulació i l’estacionament que es va fer a la Part Alta l’any 2012.

tracking