Diari Més

Oci

La cultura 'manga' i 'anime' s'apodera de Tarragona

El palau firal acull una nova edició de l’ExpOtaku

Imatges de la fira del 'manga' i 'anime' a Tarragona.

ExpOtaku Tarragona 2017Gerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

‘Cosplays’, mostres, articles, jocs i un gran nombre de representacions de la cultura ‘manga’ i ‘anime’ omplen el palau firal de Tarragona amb una nova edició de l’ExpOtaku. La fira, destinada a un públic molt concret aficionat i molt coneixedor de la cultura japonesa, es consagra com una cita de referència dins aquest sector.

Des de divendres fins a aquest diumenge 23 de juliol s’espera que prop de 5.000 persones passin pel palau firal tarragoní per gaudir d’un gran nombre d’activitats. Des de concurs de disfresses, tornejos de jocs de taula, ‘laser tag’ o competicions de videojocs fins a mostres més representatives de tot aquest univers com, per exemple, un taller d’iniciació al ‘Quidditch’, l’esport sorgit del món Harry Potter. Aquestes són, només, algunes de les activitats que es duen a terme a l’ExpOtaku de Tarragona. A més, també hi ha una vintena de paradetes on comprar tot tipus d’articles com ara còmics, pòsters o estatuetes de tot tipus.

Més enllà de l’univers ‘anime’ i ‘manga’ també hi ha un espai molt ampli dedicat al ‘gaming’ i a les videoconsoles. Prop d’una cinquantena de Play Stations, X-Box o Wii, entre d’altres, centren gran part de l’activitat a l’ExpOtaku. En aquest sentit en destaca la presència de Play Station amb un estand propi en el que els assistents poden gaudir de la realitat augmentada amb la PS4.

tracking