Diari Més

Política municipal

L'equip de govern de Tarragona defensa Pérez i Martín i nega incompatibilitats

Considera que les acusacions de la CUP no tenen fonament

Imatge d'arxiu de les instal·lacions del Club Nàutic de Tarragona.

L'equip de govern defensa Pérez i Martín i nega incompatibilitatsPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona, format pels grups municipals del PSC, el PP i Unió.cat (amb la seva actual denominació d'Units per Avançar) ha fet públic un comunicat per expressar el seu total suport als regidors Pau Pérez (PSC) iJosé Luis Martin (PP), que han estat acusats d'irregularitats en l'exercici dels seus càrrecs per part de la CUP.

Segons la formaciócuparie, els dos van compaginar els seus càrrecs com a regidors municipals amb càrrecs privats a Nàutic Tarragona S.A, cosa que ha pogut comportar «diferents presumptes delictes».

En el comunicat, l'equip de govern assenyala, taxativament que: «La denúncia no té cap mena de fonament». Al mateixtempstambé argumenta que no s'han produït incompatibilitats en els seus càrrecs de regidors i en les seves activitats privades.

El comunicat afegeix també que l'equip de govern confia «plenament» en la legalitat de les actuacions d'ambdós regidors.

Finalment demanen «responsabilitat» al grup municipal de la CUP: «És una mala manera de fer política atacar el prestigi de les persones sense cap base», afegeixen.

tracking