Diari Més

Successos

Detingut i denunciat el mateix cap de setmana per robar a l'interior de dos vehicles a Tarragona

L’home va cometre un robatori amb força a l’interior d’un cotxe estacionat a Vidal i Barraquer i, l'endemà de quedar en llibertat, va cometre un furt lleu en una furgoneta aparcada a Pare Palau

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat divendres, un veí de Tarragona de 41 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior del vehicle. Després de passar a disposició judicial i quedar en llibertat, l’home va tornar a ser denunciat, l’endemà, per un furt lleu a l’interior del vehicle.

El primer robatori es remunta a la matinada de dijous a divendres, quan un ciutadà va alertar als Mossos que un home estava manipulant les portes de diversos vehicles aparcats al carrer Vidal i Barraquer. Una patrulla es va traslladar fins aquesta via, on van localitzar el presumpte autor dels fets, al qual li van trobar diversos aparells electrònics en l’escorcoll. Els agents van trobar un turisme amb la porta del copilot forçada i l’interior del cotxe regirat, a més d’haver-hi un tornavís sota el seient. Els agents van contactar amb el propietari del cotxe, el qual va confirmar que els aparells del detingut eren seus. Per aquest motiu l’home va quedar detingut i va passar a disposició judicial dissabte, quan va quedar en llibertat amb càrrecs.

L’endemà d’haver quedat en llibertat, una patrulla va tornar a enxampar l’home després de cometre un furt lleu a interior d’un vehicle. Una patrulla va observar com una persona mirava a l’interior de diversos vehicles estacionats al carrer Castellarnau. Els agents van veure com l’home, en detectar la presència policial, amagava un maletí negre al costat de l’entrada d’un pàrquing. Els mossos es van dirigir cap a l’home i van comprovar que es tractava d’una persona coneguda per la policia pels seus antecedents de robatoris a interior de vehicle. També van trobar ràpidament el maletí que havia intentat amagar.

L’home va reconèixer que havia robat el maletí de l’interior d’una furgoneta que havia trobat oberta al carrer Pare Palau, tot i negar-ho en un primer moment. Els agents van comprovar que el vehicle no presentava cap tipus de forçament i, per aquest motiu, van denunciar-lo com a presumpte autor d’un delicte lleu de furt a interior de vehicle.

tracking