Diari Més

Ercros, nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis 2018

El conveni es va signar ahir a la Casa Canals

Instant de la signatura del conveni entre Josep Fèlix Ballesteros i Antoni Zabalza.

Ercros, nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis 2018Mauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Ercros s’ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El conveni de patrocini va ser signat per l’alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president i conseller delegat d’Ercros, Antoni Zabalza Martí. L’acte va tenir lloc a Casa Canals, i també hi va assistir el regidor comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va agrair el suport i la implicació d’Ercros amb els Jocs Mediterranis i va afegir que «a falta de menys d’un any per a la cerimònia inaugural continuem sumant companys de viatge que ens ajudaran a organitzar uns grans Jocs. És un luxe poder comptar amb el recolzament d’una empresa amb una forta implantació al territori».

Per la seva banda, el president i conseller delegat d’Ercros, Antoni Zabalza, va destacar que «la història d’Ercros està vinculada amb Tarragona i per a nosaltres és una satisfacció signar aquest conveni que convertirà la comarca en l’escenari del millor esport del món». Va recordar també l’esforç que du a terme Ercros per aconseguir nous productes i aplicacions tecnològicament més avançats que ajuden a optimitzar el rendiment dels esportistes i els hi permet arribar a límits inabastables fa uns anys.

Ercros se suma així a altres companyies nacionals i internacionals que es comprometen com a patrocinadors oficials amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Ercros és un grup químic de tradició centenària, cinc de les 11 instal·lacions industrials del qual estan ubicades a la província de Tarragona. Manté una posició de lideratge en tots els mercats on està present i exporta gairebé la meitat de les seves vendes a més de 128 països, principalment de la Unió Europea.

tracking