Diari Més

El Col·legi d'Advocats oferirà atenció jurídica a la comunitat LGTBI

Col·laborarà amb el nou projecte municipal de Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres

Imatge de la signatura del conveni.

El Col·legi d'Advocats oferirà atenció jurídica a la comunitat LGTBICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi d'Advocats de Tarragona col·laborarà amb el nou projecte municipal de Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI). Així s'ha ratificat aquesta setmana amb la signatura del conveni entre ambdues institucions, signat per la tinenta d'alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos, i el degà dels advocats tarragonins, Manel Albiac.

D'aquesta manera el SAI, que es va posar en marxa el passat mes de maig, incorpora un Servei d'Orientació Jurídica, en què s'oferirà, entre d'altres, atenció personalitzada per tal d'orientar els usuaris en qüestions jurídiques en relació amb conductes discriminatòries i de violència sofertes. Aquesta col·laboració proporcionarà un primer consell orientador i informarà sobre la possibilitat d'acudir als tribunals o de recórrer a les vies alternatives de resolució de conflictes.

La col·laboració dels advocats tarragonins se suma, entre d'altres, al servei d'atenció psicològica prestat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona.

El SAI dona suport i atenció a les diversitats sexuals i de gèneres en diferents àmbits, especialment en l'àmbit escolar per prevenir actituds discriminatòries i l'assetjament. També realitza accions de sensibilització i prevenció contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia i, a més, elaborarà informes sobre la situació local de les persones LGTBIQ del municipi.

El servei, gestionat per l'entitat H2O, Col·lectiu Gai, Lesbià, Bisexual i Transsexual del Camp de Tarragona, es troba ubicat al Servei Salut Jove de l'Oficina Jove del Tarragonès i també ofereix atenció a través del correu electrònic sai@tarragona.cat i al telèfon 692 930 204.

tracking