Diari Més

El Barri del Carme de Tarragona celebra la seva festa

Els veïns han pogut gaudir de diversos actes durant el cap de setmana

La processó de la Santa Imatge ha recorregut els carrers del barri.

El Barri del Carme de Tarragona celebra la seva festaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers del Barri del Carme Tarragoní, que comprèn la zona on es troba la TAP, ha gaudit de les seves festes durant aquest cap de setmana. Des de divendres i fins diumenge a la nit, els veïns i veïnes han pogut gaudir d’un gran nombre d’activitats, la majoria de les quals han anat destinades a la població del barri.

Diumenge ha sigut el dia fort de la festa, amb la cercavila i la processó de la Verge del Carme, que ha sortit des de la Parròquia de Santa Clara del barri. La Xaranga Tocabemolls ha acompanyat al Lleó i Lleó petit, els capgrossos Maginet i Tecleta del Club Maginet, i Alfonso i Esperanza del Barri del Carme i els Gegants La Unió de Sant Pere i Sant Pau durant la cercavila. També n’ha destacat la presència d’Albert Abelló, portaveu del PDeCat al consistori tarragoní, com a abanderat.

Després d’un vermut i paella popular, les actuacions de màgia, dansa i havaneres donaran pas al final d’unes festes que van començar divendres i que han tingut com a principal objectiu els veïns i veïnes del barri. Dissabte al matí es van succeir diverses activitats destinades als més petits que van culminar l’exhibició castellera dels Xiquets del Serrallo i un sopar de germanor.

tracking