Diari Més

Les autoescoles de Catalunya reclamaran a la DGT una solució amb un manifest conjunt

A Tarragona, la lectura tindrà lloc a la plaça Imperial Tarraco, davant de la DGT, dimecres a les 11 hores

Cotxes d'autoescola esperant el primer dia de vaga d'examinadors el 2 de juny de 2017.

Els examinadors de trànsit mantenen la vaga durant el que resta de juny i el juliolACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoescoles de Catalunya reclamaran a la Dirección General de Tráfico (DGT) una solució a l'actual «precarietat» del sector. El dimecres 5 de juliol, ho faran de manera conjunta a les quadre demarcacions catalanes amb la lectura d'un manifest a Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona a les 11 hores del matí.

A Tarragona, la mobilització donarà el tret de sortida entre les 10 i 10.45 hores, quan s'espera l'arribada amb vehicles dels representants de les autoescoles al carrer Josep Maria Terrassa. A les 11 hores, es procedirà a la lectura del manifest conjunt a la plaça Imperial Tarraco, més concretament davant de la DGT.

Amb aquest acte, les autoescoles reclamen que la «falta de personal administratiu i d'examinadors provoca un greuge comparatiu entre les diferents províncies». I és que segons la Federació d'Autoescoles de Catalunya (FAC), que organitza les lectures del manifest arreu de Catalunya, «no totes les demarcacions espanyoles pateixen les mateixes retallades, i en aquest aspecte, Calatunya és una de les comunitats més perjudicades per la situació». Aquest problema, segons la FAC, es pateix des del 2013.

tracking