Diari Més

Oppida proposa a Ballesteros 'pujar' la Tabacalera a 'Wallapop' per poder-la usar

Un vídeo paròdia segueix reinvindicant la «situació d'inactivitat de la Tabacalera de Tarragona des de fa més de 10 anys»

Un frame del vídeo, on apareix Ballesteros amb una imatge de la Tabacalera.

Oppida proposa a Ballesteros 'pujar' la Tabacalera a 'Wallapop' per poder-la usarOppida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma tarragonina Oppida, que reclama l'autogestió del Magatzem 6 de la Tabacalera, «abandonat des de fa més de 10 anys», ha realitzat una paròdia de la situació de la capital del Tarragonès, equiparant-la amb l'aplicació de compra venda Wallapop. «Si no ho uses, puja-ho», és una de les frases del vídeo. Aquest anomena l'aplicació 'Ballespop', i demana a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, que si el consistori no usa l'M6, que el pugi a l'aplicació per tal que altres persones puguin treure'n profit. «Troba coses increïbles, i descobreix que hi ha gent a prop teu que vol el que tu ja no uses», manifesta la veu en off del vídeo.

A les imatges, a més de Ballesteros i frames de l'anunci original de Wallapop, hi apareix l'interior abandonat de la Tabacalera. Oppida segueix reinvindicant, d'aquesta manera, la cessió de l'espai per a la realització d'activitats socials i culturals, i denuncia la «situació d'inactivitat de la Tabacalera de Tarragona des de fa més de 10 anys».

Així ha quedat l'interior de la Tabacalera després que la plataforma Oppida entrés al magatzem 6.

Oppida la TabacaleraCristina Aguilar

tracking