Diari Més

Societat

L'Obra Social ”la Caixa” aporta 24.000 euros a la creació d'una xarxa de reaprofitament alimentari a Tarragona

Es tracta d'una proposta de Formació i Treball FP que beneficiarà a 1.600 persones

La lluita contra la pobresa infantil és un dels objectius de la convocatòria de les ajudes.

L'Obra Social ”la Caixa” concedeix una ajuda de gairebé 24.000 a un projecte contra la pobresa infantil a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de 23.900 euros al projecte 'Alimentem somriures, un pas endavant' de la delegació tarragonina de Formació i Treball FP, destinat a afavorir el desenvolupament integral i la igualtat d’oportunitats de persones en situació de pobresa i vulnerabilitat social.

La proposta preveula creació d'una xarxa de reaprofitament alimentari a la ciutat de Tarragona, amb el suport de comerços de proximitat, grans superfícies i altres entitats públiques i privades, cosa que permetrà ampliar i millorar els serveis del menjador social Taula Amiga. Una vegada completat el projecte, aquest permetrà donar servei a l voltant de 1.600 persones.

Les ajudes de l'Obra Social ”la Caixa”

Aquesta convocatòria contempla tres grans eixos d’actuació: el desenvolupament social i educatiu de nens, joves i famílies en situació de pobresa; la promoció de la inclusió social per a persones en risc de pobresa i exclusió; y l’atenció a les necessitats bàsiques i de pobresa energètica.

L’aportació a la Lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social serà aquest 2017 de 3 milions d’euros destinats a 126 entitats socials. Aquesta convocatòria s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa”.

En total, aquest any es preveu destinar més de 19,8 milions d’euros al programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials que atenen diferents àrees, sempre amb el propòsit d’oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

tracking