Diari Més

El Port acull una exposició a favor de les persones amb problemes de salut mental

Són obres realitzades a quatre mans

La inauguració va ser aquest dimecres.

El Port acull una exposició a favor de les persones amb problemes de salut mentalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Refugi número 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona va acollir aquest dimecres a la tarda l’acte d’inauguració de l’exposició col·lectiva Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental, que va reunir prop de 90 persones.

Parelles Artístiques és un projecte comunitari que va néixer a l’any 2006 al centre de salut mental Osonament, de la comarca d’Osona, i que té com a objectius afavorir la rehabilitació i la reinserció de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers la salut mental.

Les obres que s’hi poden veure són fruit del treball a quatre mans entre artistes amateurs –persones vinculades a serveis de salut– i artistes professionals, els quals han treballat per parelles durant el segon semestre de 2016 des de 14 centres de salut mental de sis comarques catalanes: Bages, Berguedà, Maresme, Osona, Tarragonès i Vallès Oriental.

En total, s’han reunit 80 peces de diferents disciplines com pintura, escultura, vídeo, fotografia, ceràmica o il·lustració que han estat realitzades per un total de 164 artistes.

tracking