Diari Més

Societat

Cursos de natació gratuïts per tots els alumnes de P5 de Tarragona

La iniciativa es desenvoluparà el curs escolar vinent a les piscines municipals

Un total de 1.300 alumnes es podran beneficiar el proper curs d'aquesta iniciativa.

Cursos gratuïts per tots els alumnes de P5 de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’objectiu de fomentar la pràctica de natació entre els infants de Tarragona, el Patronat Municipal d’Esports promourà a partir del proper curs escolar el programa Juguem a nedar. En el marc d’aquesta iniciativa els alumnes de P5 de la ciutat, un total de 1.300 infants, podran gaudir de cursos de natació gratuïts a les piscines municipals a través de l’escola.

La natació escolar s’organitzarà en cursos de 30 setmanes, en sessions setmanals de 50 minuts de durada cadascuna d’octubre a maig. El cost de l’activitat, que serà gratuïta per a tots els nens i nenes participants, serà assumit per l’Ajuntament de Tarragona.

El programa ‘Juguem a nedar’ inclou el monitor titulat de natació, l’assegurança esportiva del participant, una fitxa d’avaluació i el material esportiu auxiliar. No inclou el transport del centre escolar a la instal·lació esportiva ni el personal que ajudi els infants al vestidor.

Els participants, a més d’aprendre a nedar, desenvoluparan elements específics del medi aquàtic com la respiració, la flotació i la propulsió, i les habilitats aquàtiques bàsiques com desplaçaments, girs, salts i els equilibris, entre d’altres.

El Patronat Municipal d’Esports contactarà els propers dies amb totes les escoles de Tarragona per detallar les condicions d’ús i formalitzar les inscripcions.

tracking