Diari Més

Humor

Goyo Jiménez porta l'espectacle 'Más difícil todavía' a Tarragona

El 'show' tindrà lloc el 29 de juliol a les 21h al Palau Firal i de Congressos

Goyo Jiménez visita Tarragona aquest juliol

Goyo Jiménez visita Tarragona aquest juliolYoutube.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El còmic i humorista Goyo Jiménez torna per tercer cop al Palau Firal i de Congressos de Tarragona per presentar el seu nou espectacle Más difícil todavía. Aquest és el 6è show de Goyo Jiménez, que ha superat el milió d’espectadors amb els seus espectacles. L’actuació tindrà lloc a Tarragona el proper 29 de juliol a les 21h.

Más Difiícil Tadavía es va estrenar el 2016 a Bilbao i ja l’han gaudit més de 30.000 espectadors. Des d’octubre del 2016 a Abril del 2017 ha estat fent temporada al Teatre Borràs de Barcelona on ha esgotat les entrades. El còmic inicia aquest estiu la gira per la resta del país, visitant Madrid, Málaga, València, Bilbao, Alicante i Vigo, entre moltes altres ciutats.

Amb aquest últim espectacle Goyo busca fer una crítica a la societat oferint al públic les claus necessàries per assolir l’èxit en el complex món en què vivim. Un show on l’artista intercala els seus monòlegs amb improvisacions, però interactuant amb el públic. El resultat és un espectacle dinàmic i entretingut que deixa veure clarament perquè és considerat un dels millors monologuistes del país, tant pel públic com per la crítica.

Les entrades es poden comprar online, enllaç disponible a la web dewww.palautarragona.com . Les localitats tenen un preu de 17,50 i 19,50€ despeses de gestió no incloses.

tracking