Diari Més

Oci

Els 'zombies' tornaran a envair Tarragona aquest divendres

La 2ª Tarraco Zombie Experience tindrà lloc als Jardins del Camp de Mart

Els participants a l'activitat hauran de sobreviure a un atac de

Els 'zombies' tornaran a envair Tarragona aquest divendresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jardins del Camp de Mart seran l’escenari de la 2ª edició de la Tarraco Zombie Experience, que se celebrarà el proper 30 de juny. Es tracta d’una activitat lúdica i cultural en què persones a partir de 16 anys han de sobreviure a l’atac de 25 zombies. En el darrer any hi van participar uns 150 joves. L’entrada és gratuïta i cal reservar plaça a www.tarragonajove.org o bé presencialment als jardins del Camp de Mart una hora abans de l’esdeveniment. Des de les 19.30h, l’accés dels jardins per l’avinguda Catalunya habilitarà taules d’inscripció per participar en l’esdeveniment. A les 21h s’obriran portes als participants, que han d’anar amb roba còmode i signar la normativa i instruccions de la dinàmica per reconèixer quins són els punts de fuga, espais protegits i zones altament infestades de l’ocupació zombie.

La proposta s’ha estat dissenyant des del passat mes de febrer i recull a més de 30 joves implicats en la producció de la cartelleria, treball actoral, normativa, assegurances i avaluació, entre d’altres. Tarraco Zombie Experience és una iniciativa de l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona i Torralba Teatre Jove en el marc del cicle d’activitats Estiu Tarragonajove, i compta amb la col·laboració d’Espallargas, Mercamoda i Casa Murillo.

L’Estiu TarragonaJove continua desplegant la seva programació. Un dels plats forts és el taller i xerrada del dijous 27 de juliol, Humor i teatre amb sentit comú, que comptarà amb l’actor David Verdaguer. Un any més també es manté l'aposta per set casals temàtics que, sota l'etiqueta Casals Setmanals permeten aprofundir durant una setmana en propostes com teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, robòtica i aplicacions i rol i enginy. Com a novetat i aposta clara des del Servei Municipal Tarragonajove, cal tenir present el Clac! Cinema i acció, casal impartit per les professionals Eva Vallès i Ariadna Costa, la setmana del 24 al 28 de juliol i a l’Espai Jove Kesse.

Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins les 13h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19h. L’Espai Jove Kesse també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21h.

tracking