Diari Més

Turisme

Els càmpings de Tarragona s'agrupen per defensar els seus interessos

La integren set dels establiments, que assumeixen el 80% de les pernoctacions que es fan anualment a la ciutat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns al matí s'ha presentat oficialment l'Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat, integrada pels set càmpings ubicats al terme municipal tarragoní (Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de la Mòra, Tamarit Park, Trillas Platja i Caledònia).

L'acte de presentació de l'Agrupació, que presideix Agustí Peyra, ha tingut lloc amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros i ha servit per a destacar que Tarragona ja fa seixanta anys que hi ha instal·lats aquest tipus d'establiments, que en els últims anys tendeix a transformar aquests espais en 'resorts' de luxe amb tot tipus de serveis i comoditats.

@media screen and (max-width: 767px) {.tg {width: auto !important;}.tg col {width: auto !important;}.tg-wrap {overflow-x: auto;-webkit-overflow-scrolling: touch;margin: auto 0px;}}

Un altre dels aspectes que s'ha destacat sobre els càmpings a Tarragona és que assumeixen actualment el 80% de les pernoctacions anuals que es comptabilitzen a la ciutat. Al mateix temps, segons exposava Peyra,també és important la tasca de tutela del patrimoni natural que realitzen els càmpings (70 Ha. de massa arbòria), «que han evitat la construcció a primera línia de mar i han preservat un paisatge privilegiat».

Imatge dels representants dels càmpings amb la regidora de turisme i l'alcalde de Tarragona.

Els càmpings de Tarragona s'agrupen per defensar els seus interessos

tracking