Diari Més

Anna d'Ivori, segona al Premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l'any

El certamen, que es fa a Andorra va escollir guanyadora 'Jo sóc d'un paisatge', de Frans Cuspinera, per davant de 'Recordar com oblidar' de la cantant tarragonina

Actuació d'Anna d'Ivori i la seva formació al pub Highland de Tarragona.

Anna d'Ivori, segona al Premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l'anyDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mes després de presentar el seu primer disc, 'Rere els vidres', la tarragonina Anna d'Ivori ha començat a recollir els fruits del seu treball de qualitat. El tema 'Recordar com oblidar' ha estat escollida com la segona millor cançó en català de l'any en el Premi Carles Sabater que organitza anualment el Centre de la Cultura Catalana d'Andorra.

'Jo sóc d'un paisatge' del maresmenc Frans Cuspinera ha estat el tema guanyador entre les més de 130 propostes, d'una quarentena d'artistes que va acabar valorant el jurat del concurs.

El premi atorga unes dotacions econòmiques de 2.000 € i 1.000€ al primer i segon premiat a més de la celebració d’un concert dins el Festival Colors de Música Escaldes-Engordany a l’agost on es farà l’entrega dels premis.

L'àlbum 'Rere els vidres'va sortir publicat el 4 de maig a les diferents plataformes digitals com Spotify, Youtube, Itunes, Deezer, i es pot adquirir també en format físic a Shiva Music, situat al Carrer Cós del Bou, a l’Arsis, o sota encàrrec a través de les xarxes socials, e-mail o a través de la web.

Aquest primer treball discogràfic dóna el tret de sortida a la carrera musical de la cantant i compositora tarragonina juntament amb la seva banda, formada per Albert Domingo, Adrià Mort i Gerard Roca.

tracking