Diari Més

La campanya #ElNostreCamí equipara una cursa de fons amb el progrés de la Jove

L'objectiu és donar forces als castellers de cara els reptes que queden per endavant aquesta temporada

El vídeo creat per a l'ocasió equipara la temporada castellera amb una cursa de fons.

#ElNostreCamí, nova campanya sobre el progrés de la Jove a partir de Sant JoanLa Colla Jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Jove Xiquets de Tarragona engega una nova campanya amb l'objectiu de progressar col·lectivament des de Sant Joan i fins a finals de temporada com a grup. Es tracta de #ElNostreCamí, «una metàfora que simbolitza el tarannà diferenciador de la Colla». Amb aquesta, els liles volen donar forces als castellers «i transmetre’ls que encara queden molts reptes per endavant, els quals requeriran d’una gran dosis d’esforç, humilitat, tenacitat, constància i il·lusió».

El vídeo creat per a l'ocasió equipara la temporada castellera amb una cursa de fons, que serveix per repassar l’evolució de la Jove, des del Sant Joan de l’any passat, fins a la millor actuació de la Colla realitzada a la plaça del Vendrell, a l’octubre del 2016. El vídeo s’ha fet molt viral a les xarxes i ja acumula més de 5.000 reproduccions en menys de 48 hores.El camí que ara toca seguir comença per la diada de Sant Joan, «el tret de sortida del recorregut».

La campanya també va acompanyada d’un cartell, creat per l'artista Edu Polo, que també materialitza la concepció de la diada de Sant Joan com l’espurna de tot el que podrien assolir els del Cós del Bou en els pròxims mesos.

Canvi de data

Per evitar que l'últim assaig abans de la diada de Sant Joan caigui la mateixa nit que la vigília de Sant Joan, els de la camisa lila han decidit canviar-ne la data. D'aquesta manera, l'assaigserà el dijous, i començarà a les 20.30 hores. Després hi ha previst un sopar a preus populars per recuperar forces.

tracking