Diari Més

Promoció

El Port de Tarragona es promociona en un congrés logístic europeu

L'Autoritat Portuària ha participat amb estand propi al European Supply Chain & Logistics Summit, al qual han assistit 550 professionals

El Port de Tarragona ha participat al congrés amb un stand propi i prenent part de conferències.

El Port de Tarragona es promociona en un congrés logístic europeuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona es promociona al congrés logístic European Supply Chain & Logistics Summit, que es clausura avui a Barcelona i al qual han assistit 550 professionals, segons informa l'Autoritat Portuària.

Entre els participants, destaquen directius d'empreses com Virgin, Unilever, HP, Nike o Procter and Gamble, grans productors amb un elevat volum d'importacions i exportacions a tot el món.

El Port de Tarragona ha participat amb un estand propi i ha pres part en sessions i conferències sobre les tendències en la gestió de la cadena logística de la cadena de subministrament.

Un dels principals objectius comercials és donar a conèixer les opcions que ofereix el port en intermodalitat i tràfic de contenidors.

També, el d'establir contacte amb grans empreses productores que tenen un pes específic en la cadena logística d'importació i exportació.

La terminal intermodal 'La Boella' del Port de Tarragona permet agilitar la transferència de mercaderies entre el transport marítim i terrestre.

Aquesta infraestructura està ubicada en un espai estratègic al costat de la terminal de contenidors operada per DP World, del PIF (Punt d'Inspecció Fronterera), de la indústria química i de la futura Zona d'activitats logístiques (ZAL).

tracking