Diari Més

L'Institut Vidal i Barraquer guanya el tercer premi d'un concurs d'El País

El centre s'ha imposat en les categories de millor entrevista, millor videoblog, millor publicitat de conscienciació i millor fotografia

Fotografia de família dels estudiants tarragonins després d'haver recollit el premi.

L'Institut Vidal i Barraquer guanya el tercer premi d'un concurs d'El PaísInstitut Vidal i Barraquer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona ha guanyat el tercer premi d'El País de los Estudiantes en la seva 16a edició, amb el diari digital Primera Plana. Aquest certamen té com a objectiu apropar el periodisme a les aules amb la creació d'un diari per part dels estudiants, on aquest curs n'han destacat el format digital, les noves tecnologies i l'actualitat local.En aquesta mateixa edició, l'institut de Tarragona també ha guanyat el premi a la millor entrevista, realitzada pels alumnes Isaac Valiño i Carles Mèlich, millor fotografia, creada perNeus Lledó, millor publicitat, ideada perBartosz Prottok, i millor videoblog, editat perJúlia Sabater.

El professor que ha conduït el projecte ha estat Nacho Camanño. El premi està dotat en 6.000 euros per un viatge per l'alumnat i 6.000 euros en material informàtic per l'institut. El lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dimarts, 20 de juny, a la seu d'El País. Els 18 centres finalistes hi han estat presents en representació de les seves respectives Comunitats Autònomes. Més de 3.000 equips, 3.170 professors i 1.644 centres inscrits han participat en aquesta XVI Edició.

Durant aquest curs escolar, els participants han exercit els rols d'una redacció periodística: redactors, maquetadores i il·lustradors per dissenyar els seus periòdics. L'eix central dels continguts d'aquesta edició ha estat el periodisme social, una immersió en les problemàtiques del seu entorn local, i el format digital i les noves tecnologies.

tracking