Diari Més

L'AFAT engega una campanya per millorar la seguretat de les persones amb Alzheimer

L’acte de presentació de la iniciativa tindrà lloc el 26 de juny a la sala Pau Casals de la seu de la Delegació Territorial de la Generalitat a Tarragona

En l'acte es presentarà la polsera d'identificació amb codi QR, entre d'altres eines per millorar la seguretat dels malalts d'alzheimer.

L'AFAT engega una campanya per millorar la seguretat de les persones amb AlzheimerFACAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Millorar la seguretat de les persones amb Alzheimer i els seus familiars és l’objectiu de la nova campanya que engega l’Associació de Familiar de Malalts d’Alzheimer de Tarragona (AFAT). Sota el nom Garantir la seguretat de les persones amb Alzheimer, la iniciativa preveu realitzar diverses accions i facilitar eines per millorar la seguretat del col·lectiu. La campanya es presentarà el proper 26 de juny a les 10.30h a la sala Pau Casals de la seu de la Delegació Territorial de la Generalitat a Tarragona, situada al número 3 del carrer Sant Francesc.

En l’acte de presentació es presentaran les diverses accions en què ha estat treballant el darrer any l’AFAT, juntament amb la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FACAC) i els Mossos d’Esquadra. En primer lloc la Dra. Marta Tomàs, psicòloga de l’AFAT, oferirà la ponència Qui sóc? Què hi faig aquí?. Acte seguit es presentarà un tríptic que informa sobre Que fer quan una persona amb Alzheimer es perd. Per últim també es presentarà la polsera d’identificació QR i la guia per l’assistència a persones amb demència, d’ús intern dels Mossos d’Esquadra.

tracking