Diari Més

Muniicpal

Ciutadans proposarà que s'elabori un mapa d'ombres de Tarragona

Demanarà al ple que el consistori faci una ruta que serveixi als vianants per fer front a les altes temperatures

La Plataforma per la Llengua ofereix als turistes aprendre català

La Plataforma per la Llengua ofereix als turistes aprendre catalàCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona elevarà una proposta al proper plenari municipal perquè el consistori creï «un mapa de ruta d'ombres a la ciutat per tal de fer front a les altes temperatures de l'estiu». Així ho ha explicat la regidora SoniaOrts, durant la tertúlia política setmanal de Tarragona Ràdio.

SegonsOrts, «el clima calorós i la humitat d'una ciutat mediterrània com Tarragona fa que la sensació tèrmica augmenti diversos graus, arribant a provocar falta d'aire, fatiga i, fins i tot, marejos en les hores més fortes de sol».

La proposta convertirà Tarragona, segonsOrts, en un referent. «Són poques les ciutats que gaudeixen d'un mapa que assenyali les zones d'ombra natural», apuntava la regidora. Al mateix temps, defensavaqueamb la iniciativa «s'ajudarà a la promoció turística i el desenvolupament de la ciutat». D'aquesta manera, la visita a la ciutat, indicava, «es farà, pels turistes, molt més agradable i transitable, tenint en compte l'època de l'any, l'horari i l'itinerari».

tracking