Diari Més

Societat

Uns 200 instagramers a la desena edició de la trobada dels IgersTGN

#sóciger serà l’etiqueta principal d’aquesta cita, que enguany reivindica l’orgull 'iger'

Fotografia de família d'una passada trobada d'IgersTGN.

Uns 200 instagramers a la desena edició de la trobada anual dels IgersTGNIgersTGN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'emblemàtica Casa Joan Miret de Tarragona serà l'escenari de la 10a Trobada dels IgersTGN amb Estrella Damm, un esdeveniment que cada juny aplega instagramers de les comarques tarragonines i d’arreu del país.

La Trobada, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny i que s’iniciarà a les 17.30 h, comptarà amb col·laboracions molt especials. D’una banda, com a convidada estrella, gaudirà de la presència de Lily Brik, a Instagram @lily.streetart, dissenyadora gràfica i artista urbana que realitzarà un grafit commemoratiu in situ. Mireia Serra, nom de la jove lleidatana que s’amaga sota el nom artístic de Lily Brik, és una apassionada del grafit i ha realitzat obres d'art muralque es poden seguir a les xarxes socials i també a Instagram. D’altra banda, l’esdeveniment comptarà amb els amics del Club del Vinil, per aompanyar la festa amb la seva música.

Finalment, una altra de les sorpreses de la tarda serà una creació exclusiva per a la Trobada de la mà de la pastisseria Le Loup, @lelouptgn, que prepararà una composició per celebrarles 10 trobades @igerstgn.

#sóciger i no me n’amago!

La Trobada, a la qual s’han inscrits més de 200 instagramers, girarà aquest cop al voltant de l'etiqueta #sóciger, una afirmació que pretén reivindicar de manera divertida l’orgull iger. A llarg de la tarda s’organitzaran una sèrie d'activitats que ajudaran els assistents a identificar-se amb algun dels molts tipus d'usuari d'Instagram existents i a descobrir en quin grau d’intensitat iger es troba actualment la comunitat del Camp de Tarragona. Per extreure aquestes dades, els organitzadors han preparat un #igermòmetre, que donarà la temperatura iger durant la vetllada.

De la mateixa manera, la campanya prèvia a la Trobada que s'ha publicat al perfil dels @igerstgn ha anat mostrant diferents situacions que l'usuari d’Instagram viu en el seu dia a dia, i que poden variar segons el grau d’interès que tingui en la xarxa; així, tal com han mostrat les imatges de la campanya, ben sovint a l’iger de pro se li desfà el menjar perquè no para de fotografiar-lo, no pot dormir fins que no publica una fotografia, o bé sempre, en qualsevol situació, està a punt per fer-se selfies.

tracking