Diari Més

La Rambla Nova torna a acollir la revetlla de Sant Joan, aquest cop amb el grup de versions Contraband

Aquesta setmana ja s'iniciaran diversos actes relacionats amb el Foc de Sant Joan

L'oquestra Contraband serà l'encarregada de posar música a la revetlla de Sant Joan a Tarragona.

La Rambla Nova torna a acollir la revetlla de Sant Joan, aquest cop amb el grup de versions ContrabandFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja s'acosta l'estiu i, amb ell, una de les nits més màgiques i la més curta de l'any: la nit de Sant Joan. Tarragona ja ho té tot a punt per gaudir d'aquesta festa, que enguany torna a celebrar-se a la Rambla Nova. Enguany la revetlla anirà a càrrec de l'Orquestra Contraband, que interpretaràepertori de versions de les cançons més populars dels últims temps. Ho farà a mitjanit, després de l'arribada del Foc, el seu pas per la ciutat i l'encesa de la foguera.

Abans de la revetlla però, ja s’engegaran diversos actes relacionats amb el Foc de Sant Joan. Un d’ells és una exposició i xerrada entorn a la tradició de les falles a Tarragona, que tindrà lloc el proper dijous 15. També es realitzarà la Desvetlla dels Ninots de les Foguerades, que serà dissabte 17 a les 23.30h pels carrers de la Part Alta. Un cop passada la revetlla els tarragonins podran gaudir dels castells el 24 de juny amb la Diada de Sant Joan, que tindrà lloc a les 19.30h a la plaça de la Font a càrrec de les quatre colles de la ciutat.

Corpus Christi i Dia Internacional de la Música

Per altra banda, el proper diumenge 18 de juny tindrà lloc la celebració de Corpus Christi, amb la qual els diferents elements del Seguici Popular sortiran al carrer a les 17.45h en anada a Professí des de la plaça de la Font fins al Pla de la Seu. Des de les 9h i durant tot el dia també es podrà contemplar l’Ou com balla, a la font del claustre de la Catedral, així com degustar la tradicional coca de cireres a la plaça de la Font.

Per altra banda, el dissabte 17 de juny se celebrarà el Dia Internacional de la Música. En motiu d’aquesta celebració l’Associació de Músics de Tarragona (AMT) realitzarà, un any més, un concert tribut a La Capsa de Música de la Tabacalera a partir de les 23h. Enguany el concert retrà homenatge a Madonna.

Trobareu tota la informació dels actes en aquest enllaç.

tracking