Diari Més

Dos joves detinguts per robar dues peces de roba al Parc Central

La Guàrdia Urbana va detenir un altre jove que havia pintat una persiana per atemptar contra els agents, resistència i desobediència

Els fets narrats per C.G. van passar fa un any a Parc Central.

El vigilant jurat ferit a Parc Central serà distingit per la seva actuacióCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves van acabar detinguts el passat dissabte a la ciutat de Tarragona per haver robat dues peces de roba valorades en gairebé 100 euros d'un establiment del Parc Central. Segons informa la Guàrdia Urbana de Tarragona, el mateix centre comercial va ser qui va alertar el cos policial dels fets. Quan els agents van arribar al centre, els vigilants de seguretat ja havien retingut els dos joves. Els agents de la Guàrdia Urbana els van interrogar, i els van procedir a detenir per un presumpte delicte lleu de furt. Un cop detinguts, però, van comprovar que la identitat d'un d'ells era falsa, de manera que van haver de procedir a la identificació mitjançant les empremtes digitals.

Detingut per atemptar contra els agents

Per altra banda, a les 3 hores de la matinada del mateix dissabte, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir un altre jove que havia realitzat pintades a una persiana d'un establiment de la Part Alta. Segons informa el cos policial, mentre una patrulla realitzava tasques de vigilància, una persona va sortir de l'interior del seu establiment per denunciar que li acabaven de pintar la persiana amb un esprai. El jove que havia realitzat la pintada estava fugint del lloc dels fets, i la Guàrdia Urbana va iniciar una persecució per interceptar-lo. El jove va presentar molta resistència, i es va encarar a l’agent amb la intenció d'iniciar una baralla. Finalment, però, els agents van aconseguir reduir-lo i el van detenir per un delicte d’atemptat, resistència i desobediència contra els agents de l’autoritat.

tracking