Diari Més

Trenta multes en tres dies per aparcar o estacionar en parades d'autobús

L’Ajuntament vol sensibilitzar els conductors que estacionen els vehicles en zones reservades amb una campanya que durarà fins al 30 de juny

Els vehicles particulars no poden aparcar a les parades del bús.

Trenta multes en tres dies per aparcar o estacionar en parades d'autobúsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha posat trenta denuncies, entre el dilluns i el dimecres, a vehicles estacionats en parades d’autobús, en el marc de la campanya que aquesta setmana porta a terme per sensibilitzar els conductors del fet que no poden envair la zona reservada a aquest vehicles del transport públic. L’Ajuntament va informar ahir que les denúncies es troben en fase de tramitació i la xifra que han aportat els tres primers dies de la campanya equival a la mitjana habitual. Fins a finals del mes de maig es van posar imposar 169 multes.

L’actual campanya intensiva de control a les zones reservades per al transport públic urbà finalitzarà el pròxim diumenge, tot i que s’allargarà de forma menys intensa durant les tres setmanes següents, finalitzant el 30 de juny. L’Ajuntament va remarcar ahir que l’objectiu de la campanya «és dissuadir a molts conductors del mal hàbit d’aparcar o estacionar en les parades d’autobús amb els seus vehicles i, així, garantir l’accessibilitat dels usuaris als vehicles del transport públic municipal». La normativa diu que es una infracció greu que se sanciona amb 200 euros.

tracking