Diari Més

Municipal

S'estudiarà la concentració de contaminants a l'interior dels vehicles al mercadet de Bonavista

La URV serà l’encarregada d’elaborar l’estudi, que formarà part del Pla d’Autoprotecció de Bonavista

El director del CTQC, Fernando Torres; la presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando; el responsable del grup de recerca de la URV,  Laureano Jiménez, i el redactor del Pla d'Autoprotecció del mercadet de Bonavista, Magí Casellas.

S'estudiarà la concentració de contaminants a l'interior dels vehicles al mercadet de BonavistaMauri Fernández | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Empresa Municipal de Mercats (ESPIMSA) i el Centre Tecnològic de la Química han signat un contracte per estudiar la concentració de contaminants a l’interior dels vehicles a la zona del mercadet de Bonavista. L’estudi, anomenat Simulació de la transferència de contaminants de l’exterior a l’interior de vehicles parats o circulant a baixa velocitat, serà elaborat pel grup de recerca Sustainable Computer Aided Process Engineeringde la Universitat Rovira i Virgili.

L’objectiu de l’estudi, que és pioner a Catalunya, avaluarà la concentració de contaminants a l’interior dels vehicles en els accidents que puguin afectar al mercadet de Bonavista. S’estudiarà amb vehicles parats i circulant a baixa velocitat i, també, en vehicles nous i vells. Un cop finalitzat el projecte, realitzat pel grup de recerca de la URV encapçalat per Laureano Jiménez, s’emetrà un informe final amb les conclusions del seu treball, el model desenvolupat i un manual d’ús.

El resultat de l’estudi estarà enllestit en el termini d’un mes i formarà part del Pla d’Autoprotecció del mercadet de Bonavista que ESPIMSA va encarregar a principis d’any.

tracking